Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 10 de setembre de 2013

Cap a un duel de categoria

Interessantíssima tercera jornada del Rugby Championship. Per la qualitat dels partits, però també per l'escenari que dibuixa: uns All Blacks victoriosos sense punt de bonus, i uns Springboks que encadenen com els neozelandesos la tercera victòria ... però amb un bonus ofensiu que li permet arribar al primer lloc del Campionat.

Els Homes de Negre van derrotar amb més problemes dels esperats els Pumas al partit disputat al Waikato Stadium (Hamilton). El motiu de la difucltat neozelandesa no fou altre que un atac insistent i continuat d'uns argentins que van fer prevaldre un joc travat, en contra de la voluntat local d'imposar un joc més dinàmic: l'assaig de Leguizamón als cinc minuts de partit va permetre els visitants plasmar al marcador la seva empenta,  va obligar els locals a treballar amb le'elctrònic en contra. Mantenint l'ordre, els All Blacks van aconseguir capgirar el marcador gràcies a un cop de càstig transformat per Dan Carter i a dos assajos del jugador revelació d'aquesta edició, Aaron Smith (23' i 26'). Al descans, el marcador reflectia un 15 a 10 favorable als homes de negre; el segon temps ha tingut un desenvolupament lent, acompanyat d'una insistent i persistent pluja. El marcador va moure's gràcies a dues puntades dels obertures, però seria l'ala Savea els qui acabaria decantant la balança de la banda neozelandesa aprofitant una errada defensiva argentina.
Per la seva banda, la visita sudafricana a terres australianes va acabar en desastre per als wallabies que només van poder moure el marcador gràcies a les puntades de Lealiifano. Els sudafricans, que s'avançaren en l'electrònic de Brisbane als cinc minuts, van trencar qualsevol possibilitat australiana de joc, tot anul·lant Genia, i imposant la seva lògica: fins a quatre assajos, i divuit punts al peu de Morné Steyn, van certificar una de les derrotes més folgades dels de Groc a casa (12-38). Amb el bonus defensiu, els sudafricans passen a encapçalar el Rugby Championship i es perfila un més que interessant Nova Zelanda - Sudàfrica el proper dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada