Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 2 de setembre de 2013

AB 31 - USAP 20

Tot i iniciar el matx amb un drop impressionant de Camille López, aviat es va veure que el partit no seria fàcil per als Catalans. I és que, als cinc minuts, Baiona aconseguia el primer dels seus tres assajos gràcies a Lovobalavu (7-3). L'obertura català, nou fitxatge que s'està convertint en peça gairebé insubstituïble de l'esquema de Delpoux, retallaria la distància; però Martin Bustos Moyano no es quedaria enrere: dues puntades servirien els locals per sumar sis punts més. López, però, transformava una nova penalitat i deixava el parcial en 13 a 9 als dinou minuts; el marcador ja no es mouria més en el primer temps.

Sensacions estranyes durant el primer temps de la banda catalana; un joc una mica boig, i sobretot dificultat per foradar una defensa basca extremadament ordenada. A la represa, l'esquema es va repetir. I en certa manera, va empitjorar: la indisciplina catalana va fer que tres jugadors dels Sang i Or rebessin una targeta groga (dos d'elles per placatges alts de manuals), mentre Baiona anava espigolant assajos. Algun, amb col·laboració involuntària d'un àrbitre que s'endugué l'embestida de Pérez que el confongué amb un adversari (de fet, el flanker català va repetir la "jugada" una segona vegada ... i una mica més i costa als Catalans un segon assaig!). La marca aconseguida per Hook en els minuts finals del matx va servir per dissimular una mica el marcador d'un partit en què una segona part quasi nefasta i una indisciplina que comença a ser preocupant va passar factura als homes de Delpoux.

Grenoble, el proper rival català, ve de vèncer de manera ajustada el Toló de Boudjellal gràcies a (miracle!) una errada de Johnny Wilkinson. Difícil rival, difícil partit. Necessària victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada