Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 9 de setembre de 2013

A un pas ...

Ben bé la USAP va restar a un pas d'emportar-se quelcom de més positiu de la visita a París. I és que, al final, tot i que el bonus defensiu no sigui un mal resultat, no va deixar pas un bon regust de boca a jugadors, tècnics i seguidors. L'errada en la transformació d'un cop de càstig per part de Hook a un minut i mig del final va impedir aconseguir l'empat, resultat més just probablement tenint en compte el joc desenvolupat pels dos equips; val a dir, però, que cinquanta-tres metres só molts metresm i que Hook tampoc és infalible. No és estrany, doncs, que Delpoux parlés d'una certa frustració un cp finalitzat l'encontre: i és que, amb un XV que podríem qualificar sense cap mena de dubtes d'experimental (Nicolas rabat de flanker, Karl Chateau de tercera clau i Tommy Allen d'obertura), el balanç general es pot considerar positiu.

Els catalans d'avançaren gràcies a una penalitat transformada per Allen, als tres minuts; el Ràcing, però, no tarda en igualar el marcador gràcies al peu de Sexton, i a invertir-lo de nou mercès a la punteria de l'irlandès. Al primer temps, el marcador només es va moure per puntades, essent el balanç al final dels quaranta minuts favorable als de la capital de l'Hexàgon (9-6). Als deu minuts de la represa, una superioritat en l'atac de la banda esquerra local va permetre Benjamin Fall arribar a la zona de marca catalana, i aconseguir el primer assaig del partit. Amb la transformació, el 16 a 9 pujà al marcador; els Catalans, però, no s'arrugaren i continuaren mantenint la seriositat. En un ràpid contratac dels Sang i Or, l'àrbitre concedí un assaig de càstig per falta de l'exusapista Planté, que empenyé Mjekevu sense pilota quan encarava de manera franca la zona d'assaig local. Tot i la transformació, una nova penalitat de Sexton deixava un 19 a 16 en el marcador (59'), que Allen retallaria de nou a tres punts a dotze minuts del final. A partir d'aquell moment, la USAP va pressionar amb més cor que encert el XV parisenc, però l'oportunitat d'una penalitat llarga, llarguíssima, no fou aprofitada per Hook. Al final, 19 a 16i un escadusser punt de bonus per al homes de Delpoux, que mereixeren més en el seu desplaçament a la capital.

La visita de divendres de Montpelhièr esdevé cabdal per encabir el XV nordcatalà, a la sisena jornada, en la meitat superior de la classificació. Tota la sort (i preparació) per als nostres arlequins!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada