Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 5 d’agost de 2013

USAP 14 - Clarmont 14

Empat amb el subcampió d'Europa. Escrit així, evidentment, el resultat es pot considerar òptim. Si més no, per primera vegada a la pretemporada, s'han superat els dotze punts als quals semblàvem abonats, i també s'ha aconseguit un empat (per les dues derrotes anteriors). Més que el resultat, però, cal valorar els vuitanta minuts en si de joc: una USAP que va veure com els occitans de Michelin s'avançaven en el marcador als pocs minuts de joc i que va haver de lluitar durant bona part del matx amb el marcador en contra, a remolc.

De fet, els primers quaranta minuts van finir amb un 0 a 7 a favors dels jaunards, fruit de l'assaig matiner de Nalaga als sis minuts. A la represa, els homes dirigits per Marc Delpoux van respondre els de Clarmont amb la mateixa moneda: als dos minuts, Michel empatava el matx i es tornava a començar. A mesura que avançaven els minuts, el joc augmentava d'intensitat, i també la passió dels jugadors (algun mastegot va venir a demostrar allò de "no hi ha partit amistós"). L'àrbitre va concedir un assaig peculiar als visitants (de nou, Nalaga), que amb la transformació tornava a posar set punts de diferència entre ambdós equips a manca de deu minuts per al final. En aquest moment, la USAP va prémer l'accelerador i, després d'una sèrie de jugades de pressió de la davantera arlequinada, Taofifenua aconseguia el segon assaig saltant per sobre d'un ruck establert a un metre de la zona de marc. La posterior transformació deixava l'empat a catorze en l'electrònic de la Catedral Per al record, el retorn de Hines Chouly i Hume a l'Aimat Giralt, amb samarreta groga.

El proper divendres, a partir de dos quarts de nou del vespre, darrer partit de pretemporada a Bésiers: últim banc de proves abans del debut al Top14 enfront del veigent campió, Castras, dissabte 16.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada