Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 19 d’agost de 2013

Debut amb victòriaFotografies d'Ivan Font

Gran debut de temporada el protagonitzat pels Catalans el passat dissabte. Partit emocionant, amb alternança en el marcador, sorpresa inicial dels visitants, remuntada pacient i cop de mall d'un fitxatge: que més podem demanar?

I és que, tenint en compte els darrers inicis de temporada, el debut enfront del vigent campió del Top14 no semblava el millor escecnari per comprovar l'evolució d'un conjunt català després de les noves incorporacions. Als deu minuts, a més, un assaig de Garvey i un cop de càstig de Kockott dibuixaven un perillós 0 a 10 en el marcador. L'afició catalana, però, que aguantà estoicament la xafogor del vespre nordcatalà, no va defallir; els jugadors, tampoc. Hook amb una penalitat transformada i López amb un drop llançat amb encert reduïen la diferència en el marcador a quatre punts; amb l'arriere visitant, Martial, al sin bin, Guitoune aprofità una puntada lateral tipus O'Gara per aconseguir el primer assaig català qu, amb la transformació, avançava els Sang i Or; abans del xiulet, Kockott empatava de nou el marcador i, no sense una lleugera batussa entre Taumalolo i Classen, els jugadors se n'anaren cap al vestidor amb un marcador igualat.

A la represa, dues penalitats transformades per Hook avançaren els Catalans; però de nou, un petit error en la defensa i una concatenació de petits detalls de Castras habilitaren Piula Fa'asalele en el segon assaig visitant. La transformació posava per davant els visitants; quatre punts. A distància d'un assaig. I l'Aimat Giralt va comprendre la necessitat d'empènyer els jugadors: Kisi Pulu el va tenir a la mà, però l'ovalada li relliscà en el darrer moment. Amb un jugador menys, Castras es defensava a un pam de la zona de marca pròpia amb el ganivet entre les dents. Després de dos intents, la tercera melé s'estabilitzà: en sortir la pilota, Camille López rep la passada d'Ecochard, veu la defensa i troba el forat, llançant-se sobre la zona de marca a un minut i mig del final i fent embogir l'estadi. La transformació elevava el marcador a 26. Primera victòria. Sobre el campió. Aquesta temporada comença amb molt bon peu!


PS. Alguns membres de La Lleganya no es van poder esta, finalitzat el partit, de fotografiar-se amb Richie Gray. Efectivament, la criatura és petitona ...Podeu veure totes les fotografies fetes per l'Ivan,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada