Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 22 de juliol de 2013

AB 28 - USAP 12

Després d'algunes de retrobament i entrenament en alçada, els Arlequins es desplaçaren divendres passat per disputar el primer partit de pretemporada. El rival, l'Aviron Bayonnais; i el marc, el torneig Éric Bechú, organitzat per l'associació Papas Cools du Couserans en record del jugador i entrenador occità, traspassat el 15 de gener d'aenguany. I si hem de fer cas de les cròniques llegides, el partit no va deslluir l'homenatge; en tot cas, si que va obrir algunes incògnites comprensibles a aquestes alçades de la pretemporada entre uns seguidors catalans que van veure com un ProD2 s'imposava als de la Fidelíssima. D'acord que hi mancaven molts efectius indiscutibles: sense els anomenats "internacionals d'estiu" (Guirado -nou segon capità-, Vahaamahina, Lopez, Strokosch, Leo o Piukala), ni els fitxatges tardans (Votu, Duvenage), els lesionats recents (Terrain, Cazenave), als quals calia sumar les baixes de Mafi o Charteris, no és estrany que després d'unes setmanes d'entrenament en alçada a Fontromeu, la major solidesa basca s'imposés i s'endugués el primer trofeu Béchu.

Per a la memòria queda el debut amb la samarreta arlequinada d'un jove de vint-i-un anys, que hagué de substituir Ecochard als cinc minuts de joc. A banda de la joventut, va sorprendre un ampli desvergonyiment en la seva actuació com a mig de melé. Especialment, si tenim en compte que la criatura en qüestió, Tim Menzel, és alemanya. No és estrany que a L'Independant ja comencin a parlar de l'United Nations of USAP, oimés després del fitxatge del belga Jens Torfs.

El proper compromís, divendres vinent. A casa i enfront Castres, el vigent campió del Top14: serà qüestió de treballar a fons aquesta setmana, doncs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada