Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 6 de maig de 2013

Trist final ...

Derrota sense paliatius a l'Yves de Manoir. La USAP va perdre, dissabte passat a la ciutat que va veure nèixer Jaume I, el partit. I no precisament de bona manera: Montpeller necessitava el bonus per tal de somiar  amb jugar el barrage a casa ... I l'aconseguí folgadament. La bona actuació i el resultat de Castres a París, però, l'obligaran a desplaçar-s'hi en el partit de quarts de la competició.

I és que, a manca de mitja hora pel final, l'equip local s'imposa per un claríssim 29 a 0. Poca història de partit, si més no per la banda catalana, que va intentar treure l'orgull al segon temps, aconseguint quatre assajos (enfront dels onze aconseguit en vuitanta minuts pels locals). Però el de dissabte no fou precisament una performance d'aquelles per recordar. Simplement va ser el darrer capítol d'una temporada en què els Catalans tot i arribar a desenvolupar en moltes ocasions un joc brillant, no han sabut rematar ni concretar, han perdut partits per manca d'experiència i han demostrat que, per molt que a nivell d'atac els principis Delpoux s'hagin assumit, a nivell defensiu encara cal millorar per tal de poder aspirar a quelcom més que quedar-se amb la mel als llavis: setens en la competició domèstica i semifinalistes de la segona competició europea ... 

De cara a la propera temporada es prepara una important renovació de plantilla. Però el que ens cal, ara, és que Leinster s'imposi a la final de l'Amlin Cup: the only way to the Heineken Cup. El calendari del Top14 ha quedat de la següent manera:

Q1 Tolosa - RM 92 (10 de maig)
Q2 Castras - Montpelhier (11 de maig)

Toló - vencedor Q1 (24 de maig)
Clarmont - vencedor Q2 (25 de maig)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada