Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 2 d’abril de 2013

USAP 20 - CO 21

Molt s'han complicat les coses per passar a barrages. I és que en les dues darreres jornades, la USAP ha encallat enfront de rivals directes. el Racing Metro primer, i aquest dissabte Castras. En tots dos casos, derrotes ajustades i un únic punt per partit, que si bé permet sumar i continuar en la setena posició de la classificació, fa que els nostres Arlequins quedin a cinc punts de la sisena posició.

Més que la derrota en si, possiblement, el ue més dolgués als aficionats que van veure el partit va ser la manera en què s'aconseguí. Només dos assajos per la banda occitana: l'un matiner, fruit d'una intercepció d'Evans al minut de joc; l'altra, aconseguit per Kockott després d'una sèrie d'errades defensives que van fer que l'ovalada, en pocs segons, oscil·lés de la zona de vint-i-dos visitant (on feia gairebé un quart d'hora llarg que la USAP atacava infructuosament) fins a la zona de marca local. Per acabar-ho d'adobar, Kockott va plantar la pilota sortint d'un cop de càstig a cinc metres de la línia de marca mentre la defensa catalana -a excepció de Planté- semblava pesar figues: la murrieria del sudafricà va ser directament proporcional a la baixada de tensi´odefensiva catalana ... A partir d'aquí, però, un nou partit: les touches es van continuar perdent (un aspecte del joc a millorar, i molt, per plantar cara a Tolosa!), però va millorar la continuïtat de joc dels catalans. Els de Delpoux van prémer l'accelerador i, amb un 6 a 18 en contra, van començar a trobar moments brillants de joc. Com el maul ofensiu que, un cop finalitzat, continuaà amb una combinació Tuilagi-Strokosch que l'escocès culminà en assaig; o els diversos pick and go de la davantera que culminà Sebastien Taofifenua (20-21, 70'). En deu minuts la USAP havia ofert als espectadors més joc que en els seixanta restants: però el despertar va venir tard. Tot i que Melé va tenir en un cop de càstig la victòria als seus peus, els cinquanta mentres que separaven l'ovalada de la hac van ser excessius. Resultat final: derrota per un punt, i un regust agre a la boca. No tan per la derrota, sinó sobretot per la certesa que d'haver jugat tot el partit com els darrers vint minuts, s'estaria parlant d'un resultat completament diferent.

La propera cita és divendres, 5 d'abril, a la Catedral de nou: quarts de final de l'Amlin enfront Tolosa. A recuperar els ànims i a confiar que, en una setmana, hi ha temps suficient per corregir errors i guanyar en concentració. 


PS. El mateix dissabte, al matí, l'exjugador usapista d'origen fidjià i campió del Top14, Samueli Dawai Naulu, moria en accident de cotxe a la zona de Bergerac. En senyal de dol, els jugadors catalans van vestir una cinta negra a la samarreta; en homenatge, també, el Club prepara alguns actes abans del partit enfront Tolosa. Des de la humilitat i la petitesa d'aquesta Penya, ens volem afegir a les mostres de condol: Pantera, sempre amb nosaltres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada