Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 4 de març de 2013

SM 17 - USAP 31

Sembla ser que els Catalans aquestes darreres setmanes han gaudit de la suficient calma i treball per tornar a assentar-se sobre la gespa. Així semblen certificar-ho els resultats dels darrers encontres, que han permès la USAP d'escalar fins a la setena posició de la classificació, prement amb força cap al pom de dalt. I és que dissabte els deixebles de Delpoux van aconseguir la seva segona victòria a domicili (i tercera consecutiva!), mostrant un bon joc i aprofitant els resultats de la resta de competidors per a la darrera posició que dóna dret als barrages.

Un primer temps de superioritat catalana, però sense acabar de matar el partit desaprofitant un parell de jugades que haurien pogut suposar un parell d'assajos més pel cantó Sang i Or. Piukala i Romain Taifofenua van aconseguir que al descans els usapistes menessin el marcador per 10 a 18, avantatge positiu que a la represa  una penalitat transformada per Hook augmentava en tres punts. Però un assaig transformat per la banda local va acostat els de Mont de Marsan a només quatre punts. En situacions similars, no fa pas tantes setmanes, els ànims catalans s'haurien refredat i potser s'hauria esdevingut un daltabaix. Però, enfront l'Stade Montois aquest dissabte, la cosa va anar en el sentit completament contrari: la resposta catalana no es va fer esperar ni cinc minuts.  Un tercer assaig, aquest cop de Sebasten Taifofenua, el tercer del marcador general, espantava mals esperits i servia per confirmar una victòria. I la progressió d'un parell de germans temibles, ;-))

1 comentari:

  1. Si voleu veure el partit complert os deixo aquest enllaç: http://placajealto.blogspot.com.es/2013/03/partidos-de-marzo.html
    Molt aprop del somni, la propera jornada molt maca, amb un partit enfront del Grenoble, després un altre partit entre el Montpellier i el Racing Metro.

    ResponElimina