Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 25 de febrer de 2013

USAP 32 - SF 16

Dissabte passat al vespre la USAP va deixar ben clara la seva candidatura per incorporar-se al "pom de dalt". I és que la victòria aconseguida a Tolosa sembla que ha reactivat l'orgull i l'eficàcia d'un conjunt català que, a la Catedral, va imposar la seva lògica enfront l'Stade Français. 

En una de les nits més fredes de l'any, i amb els amics de la Penya Usapista Els Valencians entre el públic, van ser els de París els primers en pujar punts al marcador. I ho van fer gràcies al peu de Jerome Porical, l'exusapista que actualment milita a les seves files; de fet, l'intercanvi de puntades entre ell i David Melé va fer que als deu minuts el marcador ja reflectís un empat a 6. Un assaig de Taumalolo va ser contrarestat per Williams, de manera que quan ambdós equips encararen el túnel de vestidors, l'electrònic reflectia un 11 iguals.

Als deu minuts d'iniciar-se el segon temps, Sempéré fou sancionat amb un sin bin, moment que els Catalans aprofitaren a la perfecció aconseguint un assaig de la mà de Luke Narraway, amb posterior transformació; una nova targeta groga, aquest cop a Anton Van Zyl, i el segon assaig de Taumalolo van acabar de trencar el partit en favor dels catalans, que encara aconseguirien una marca més, de la mà de Joffrey Michel. Amb el xiulet final, el 32 a 16 final deixava clara la superioritat catalana durant el segon temps, i permetia al conjunt blau cel sumar uns valuosos punts en la seva batalla per entrar als playoff. Dissabte vinent, a Mont de Marsan, correspondrà certificar la progressió de la USAP. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada