Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 3 de desembre de 2012

USAP 39 - Agen 13

Extremadament aplicats, eficaços i contundents, divendres passat els Catalans van retrobar el gust per la victòria endosant un ampli marcador a l'Agen. Amb cinc assajos i bonus ofensiu, sembla que el XV Sang i Or ha retrobat el camí del bon joc acompanyat d'una victoria després d'unes jornades dubitatives. I gran part d'aquest mèrit col·lectiu resideix en una davantra ferma i estable: contundent en melé i imposant-se sobre el pack contrari, amb un Cazenave entonat i un Hook que va fer jugar la línia de tres quarts. Amb dos assajos abans del quart d'hora de joc, i un coixí confortable de catorze punts de marge, la confiança aconseguida en el primer quart va esclatar en excès; així va ser que els visitants van poder retallar punts fins arribar a un 14 a 13 al descans. L'intent català d'un rugbi més obert i dinàmic no va acabar de quallar. Amb el rival a només un put gràcies a dos assajos i un drop de Lagarde, va fer aparèixer una mica de suor freda a més d'un aficionat català.

A la represa, però, els homes de Delpoux van tornar sobre les passes del primer quart d'hora: contundència de la davantera, afermament de la pilota i, a partir d'aquí, els agenesos van desaparèixer de la gespa gràcies a la continuïtat catalana i a tres marques que es van anar desgranant mica en mica, fins que Guillem Guirado va aconseguir l'assaig de bonus a manca de quatre minuts per al xiulet final. 

Amb aquesta victòria, els Catalans arriben a la vuitena posició de la classificació de la lliga domèstica, i encaren que de segur amb més confiança el partit de dijous vinent a Worcester, capital per a la classificació per a la segona fase de l'Amlin. 

1 comentari:

  1. Jo que era al camp, vul destacar que tot i que va lluïr molt la línia, la feina feta per la davantera fou excepcional a totes les fases estàtiques. De fet el primer assaig (de càstig després de repetir 5 vegades una melée) fou especialment demolidora pels ànims dels davanters agenesos.

    Ferran "Titou" Puig

    ResponSuprimeix