Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 17 de desembre de 2012

USAP 13 - Worcester 6

Si no passa res d'estrany en les dues jornades que manquen de competició, i sense voler faltar al respecte als rivals, la USAP ja té a la butxaca el passi a la següent ronda de l'Amlin. Per poc, sí: però ja la té. Després del joc desplegat a Worcester, la victòria a l'Aimat Giralt -tot i el bonus defensiu dels Warriors- fa que els Catalans passin a encapçalar el grup per la diferència de punts entre ambdós conjunts.

El partit va començar amb un assaig de haughton, qui recentment ha renovat la seva vinculació contractual amb la USAP; amb la transformació, als deu minuts el marcador reflectia un 7 a 0 prometedor. Res més lluny que un partit d'alt marcador, però: a partir d'aquí, l'electrònic només es va moure a puntades: dues per la banda catalana (l'inefable Hook) i dues per la banda anglesa (el veterà Goode). 

La USAP depèn, doncs, d'ella mateixa i d'uns "bons marcadors" enfront Gernika i Rovigo per passar a la següent fase. Dissabte que ve, la tornada del Top 14 amb la visita del Montpelhièr serà tota una altra cosa: sobretot si tenim en compte la maror produïda arran del fitxatge de Mas i Tchale-Watchou per part del conjunt occità.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada