Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 28 de novembre de 2012

Daniel Besson, nou president

Sorpresa dijous passat a Perpinyà. I és que, si com publicàvem des d'aquest mateix web les travesses indicaven quatre noms per accedir a la Presidència del Club, al final seria un cinquè convidat, Daniel Besson, el que sortiria de la reunió amb el títol de màxim directiu del club de la Fidelíssima. S'esperava de fet una lluita entre dos empresaris locals, Nieto i Sobraquès, però la irrupció d'un cinquè cognom va sorprendre propis i estranys.

Amb seixanta-tres anys i després d'una reunió llarga, Besson va aparèixer a la roda de premsa posterior com el quaranta-cinquè president de la USAP: "No estic del tot preparat, però quan un estima la USAP, ha de saber fer sacrificis". Curioses primeres declaracions per un president a qui se li gira feina; de fet, una de les primeres notícies que va haver d'afrontar va ser el fitxatge de l'ala català Adrien Panté pel Ràcing Metro de París: mal començament que esperem que, en la línia esportiva, es redreci aquest divendres amb el seu debut a la llotja catalana en el partit de Top 14 que ha d'enfrontar el XV Sang i Or amb Agen.

A banda de la sorpresa del "cinquè home", també val la pena la imatge d'unitat, estabilitat i integració presentada en la roda de premsa posterior a l'elecció per tots els membres de la Junta d'Accionistes.No en va s'han nomenat quatre vicepresidències, totes elles vinculades a "homes forts" de la junta: Jean-Charles Nieto (vicepresidència esportiva), Laurent Sobraquès (encarregat dels patrocinis), Jacques Vial (comunicació) i Sébastien Sicart (apartat financer).Una mena de direcció col·legiada, de consens, que contrasta amb les dues presidències prèvies, les de Dagrenat i Goze, de marcat personalisme. El temps dirà si aquesta opció, i aquestes persones, podran reencaminar el club vers els dos objectius marcats: augmentar el pressupost i mantenir un equip competitiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada