Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 22 d’octubre de 2012

USAP 90 - Gernika 12

Si el partit de la setmana passada enfront dels italians va acabar amb un resultat d'aquells històrics, el d'aquest dissabte a la Catedral amb Gernika ha seguit un guió similar. Amb un assaig al mig minut d'iniciar-se el partit de la mà de Planté, i amb el bonus ofensiu quan encara no s'havia arribat a l'equador del primer temps, els Catalans van certificar dissabte les debilitats d'un conjunt basc coratjós però`dèbil en molts aspectes. I és que, enfrontar-se a professionals passa factura: fins a catorze assajos aconseguiren els homes de Delpoux en un matx que, ja al descans, assenyalava un clar -però moderat, si tenim en compte el marcador final- 33 a 9. Els dotze punts dels bascos, aconseguits gràcies al peu de  l'obertura irlandès Declan Cusack, van ser certament testimonials davant d'un conjunt català que va imposar la lògica del professionalisme i la veterania (no en va Mas retornava!) a la il·lusió d'un XV basc que suma 175 punts en contra en dos partits. La part negativa de l'encontre molt probablement s'ha d'anar a buscar en determinats mitjans de comunicació locals, que l'endemà al matí definiren el partit com a "carnavalesc", desprestigiant el rival i la competició. Senyors de L'Independant, facin-s'ho mirar, que la seva actitud té més de menyspreu futboleru que no de respecte rugbístic.

Worcester, però, també arribà als noranta punts i, per la diferència entre punts aconseguits i rebuts, encapçala la classificació del grup a l'espera del tercer matx del grup, que els ha d'enfrontar a la USAP el proper dijous 6 de desembre. Resten encara unes setmanes, doncs, per començar a saber quin dels dos clubs acabarà primer de grup.

Per al proper partit, torna el Top 14 de la mà dels parisencs del Ràcing Metro: serà dissabte, a partir de les 20:45 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada