Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 29 d’octubre de 2012

USAP 17 - Racing Metro 13

Victòria treballada i de les que fan repuntar l'ànim l'aconseguida dissabte per la USAP enfront del Ràcing Metro de París, un dels equips que darrerament està empenyent amb força per integrar-se per dret propi en el "pom de dalt". I és que els Catalans, que venien d'un principi de temporada titubejant, sembla que amb les dues folgades victòries a l'Amlin Cup han aconseguit capgirar la mentalitat per imposar-se a l'adversari ... i als elements.

I és que, el vespre de dissabte, va ser fred i ventós a la Catedra. Fred per al públic i els jugadors, i ventós especialment per als xutadors, que van patir els clàssics efectes de la tramuntanada nordcatalana en les seves puntades a pals.El XV de la Fidelíssima va sortir centrat, amb ganes de fer córrer la pilota, amb una primera línia que sembla haver superat els problemes de principi de temporada i s'imposava en melé, amb un Charteris imperial en touche i en ruck, i uns tres quarts que movien la pilota. Amb tot, van ser els visitants els primers en anotar i avançar-se en el marcador gràcies a dues puntades del Mago Hernández en els cinc primers minuts; un desavantatge de sis punts que fa unes setmanes potser ja hauria fet abaixar els braços a més d'un, no va ser sinó l'espurna definitiva per als Catalans, que van capgirar l'electrònic ja en el primer temps gràcies a dues penalitats de Hook i un assaig de Taumalolo. A la represa, un assaig del tercera clau de París Matadigo, amb posterior transformació, va posar per davant els de la capital de l'Hexàgon.  Aquests van ser els darrers punts aconseguits pels visitants ja que, en el tram de la mitja hora final, només el peu de Hook amb un cop de càstig i un drop (aquest a manca de dos minuts per al final), serien capaços de moure l'electrònic. Un 17 a 13 que permet als de París arrencar un bonus defensiu, sí, però que insufla moral a un XV Català que comença a apuntar les maneres ja mostrades a la pretemporada.

La visita a Castres el proper dijous 1 de novembre pot ser el moment adient per donar continuïtat al joc demostrat dissabte, i començar a prémer per entrar en el grup de sis equips de dalt. Confiem-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada