Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 1 d’octubre de 2012

USAP 15 - Stade Montois 6

S'esperava la visita del recent ascendit equip de Mont de Marsan per tal de calibrar la millora del joc català. La seva continuïtat, Però la climatologia no estava, aquest cap de setmana, per orgues: pluja a cor què vols i, en conseqüència, si bé l'aiguat no impedí la disputa del partit, sí que va limitar-ne el desenvolupament. Partit a l'antiga, sota d'una persistent pluja i, si se'ns permet, amb poca història. El marcador només avança a puntades; la nota positiva dels vuitanta minuts de jocs fou la melé catalana, més autocentrada que no pas en tots els compromisos previs.

Els visitants van sortir amb una alta dosi de realisme, tenint en compte la situació; la USAP, especialment durant els primers quaranta minuts, va intentar trenar la jugada, fer la combinació .... Impossible amb la pluja i el vent com a espectadors, precisament no passius. El final del primer temps assenyalava un empat a sis en el marcador, gràcies a una penalitat transformada per Claverie en el darrer sospir. A la represa, pero, els Catalans van sortir amb una mica més de pragmatisme: tres puntades entre la hac de Hook certificarien, al final, una victòria passada per aigua que permet els de la Fidelíssima sumar quatre punts en un partit que, en d'altres condicions, hauria ofert sense cap mena de dubte un millor espectacle al públic que dissabte s'arribà a la Catedral.

PS. David Marty, un dels pilars de la USAP en els darrers anys, ha prolongat el seu contracte amb el Club tres anys més. El president, Paul Goze, es mostrava en comunicar la notícia "molt fcontent i orgullós".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada