Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 2 d’octubre de 2012

Sudàfrica 31 - Austràlia 8

Les baixes de Will Genia i Quade Cooper, sumades a la superioritat física i la capacitat incisva dels springboks, van provocar un daltabaix australià en terres sudafricanes. I és que els wallabies, després de la performance de dissabte, han quedat "tocats". 


I és que els homes de Meyer no només van saber imposar la seva lògica de joc, sino que a més no van tenir cap mena de resposta efectiva per part d'uns australians certament desorientats i desconeguts. Si bé durant el primer quart d'hora de joc es produí el clàssic intercanvi d'atacs i puntades de tempteig, fins que Zane Kirchner aconseguí el primer assaig, als vint minuts, de la banda local. A partir d'aquell moment, la davantera sudafricana imposà la seva contundècia i superioritat, i poca cosa van poder fer els australians per contrarestar l'empenta dels de Verd. Un nou assaig d'Habana, amb posterior transformació, aixecava un 14 a 0 en el marcador a la mitja hora de joc, que els visitants només van poder reduir amb una puntada entre els tres pals de Beale; al descans, el 14-3 era un reflex del que s'havia vist sobre la gespa ... i del que es continuaria veient. 

A la represa, la tònica es va mantenir: Louw i Habana, per dues vegades, aconseguirien plantar l'ovalada en zona de marca australiana. Els wallabies només van poder respondre, a un quart d'hora del final, amb l'assaig de l'honor de la mà del segona línia Michael Harris. AMb el 31 a 8 final, Sudàfrica encara mantenia les opcions a endur-se el Campionat; depenia del resultat de l'Argentina-Nova Zelanda. En cas d'empat, o de derrota kiwi, el darrer partit a Sudàfrica amb Nova Zelanda hauria estat una final. Però els  All Blacks no es pot dir que deixessin gaire marge als argentins ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada