Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 19 d’octubre de 2012

BOD ... cap a Austràlia?

Encara no fa quinze dies, la premsa esportiva irlandesa i australiana publicaven una notícia sorprenent. I és que Brian O'Driscoll, un dels pilars essencials del rugbi irlandès dels darrers anys, i peça fonamental del Leinster campió, estaria temptat de fitxar pels Waratahs australians

La notícia cal situar-la en el seu propi context. L'any vinent  els British and Irish Lions tenen gira prevista a Austràlia; aquest seria un primer factor. Però el segon, i probablement més determinant, és el nom de l'entrenador dels Waratahs: Michael Cheika. Aquest exjugador dels Waratahs, Castres, Stade Français i Livorno, va ser entrenador de Leinster i BOD entre els anys 2005 i 2010. O'Driscoll, com no podia ser d'altra manera, no descarta gens el fitxatge pel que tindria d'atractiu per un jugador com ell la disputa de la SUper 15; a la vegada, però, és conscient dels problemes en "logística familiar" que suposaria el fitxatge.

Podeu llegir l'entrevista completa, en anglès, clicant aquí, i un article que reclama l'importació de talent esportiu a Austràlia, fent clic sobre aquest enllaç; i fruir d'un dels darrers assajos de BOD veient el vídeo d'ací sota. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada