Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 24 de setembre de 2012

SF 34 - USAP 24

Derrota catalana a París en un estadi amb poc públic i en què, durant la primera part, les goles dels aficionats catalans a la capital de l'Hexàgon van fer-se notar. Un excés d'indisciplina passa factura a la USAP, que va ser crucificada dissabte pel peu de -coses del professionalisme- Jerome Porical.

Tot i avançar-se en el marcador, la irregularitat durant els vuitanta minuts de joc va jugar una mala passada a la USAP aquest dissabte a París. Les espurnes de joc, durant els vuitanta minuts, les van aportar els Catalans; però el segon equip de la capital va estendre una joc teranyinós, encarcarat, en el què tenia les de guanyar. Durant el primer temps, l'únic assaig que va pujar al marcador va ser fruit de la combinació entre la murrieria de Hook i la velocitat de Haughton; al descans, el 12 a 11 favorable als locals deixava entreveure la ferma possibilitat d'arrencar quelcom de positiu de la visita a les terres del Nord. A la represa, però, els jugadors de Delpoux no van sortir gaire entonats, i entre l'encert de Porical amb els cops de càstig, dos drops gairebé consecutius de Plisson i els problemes en melé, el partit es va complicar. Un assaig de Vahaamahina empatava el matx a 24 a manca d'un quart d'hora de joc. Però seria de nou Porical, i un únic assaig dels locals, de la mà de Tomiki, el que acabaria marcant la diferència en l'electrònic i, de retruc, evitaria que els deixebles de Delpoux poguessin tornar a la Fidelíssima amb encara que fos un bonus defensiu.

PS. En relació a la situació de manca de pilars per lesió, darrerament ha aparegut als mitjans digitals la possibilitats que la USAP contracti com a jòker mèdic l'Stormer Brok Harris.Veient el video d'ací sota no queda clar si fitxaríem un pilar o un obertura ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada