Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 28 de setembre de 2012

L'home que feia setze ...

Gràcies a l'obra de John Carlin, i a la versió cinematogràfica que en va fer Clint Eastwood, la història de la Rugby World Cup de 1995 i de la conversió dels Springboks en l'equip de la nació de l'Arc Iris va travessar les fronteres del rugbi per ser coneguda socialment. Coneguda i apreciada. Són molts els qui, després de llegir el llibre o veure la pel·lícula, s'han acostat al món del rugbi amb uns altres ulls, perdent prejudicis i copsant que, darrere d'un esport rude, hi ha un tou de valors en joc que transcendeixen allò merament esportiu.

Invictus, però, no és l'única gravació sobre aquell moment. La cadena esportiva ESPN va produir, el 2010, el film The Sixteenth Man, dirigit per Cliff Bestall i amb la veu en off de Morgan Freeman, que l'any abans havia encarnat magistralment el paper de Nelson Mandela, Madiba, en el film d'Eastwood.

Aquí sota teniu el tràiler, i els enllaços, al documental que recrea d'una manera molt fidel un dels moments històrics de la rugby nation i de Sudàfrica.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada