Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 3 de setembre de 2012

Clarmont 53 - USAP 31

Quan en un partit, després dels vuitanta minuts reglamentaris, el marcador mostra l'escandalosa xifra de vuitanta-quatre punts, podem dir sense por a errar-la que potser el públic s'ho haurà passat bé, però els entrenadors potser no tant. Especialment, en el cas que ens ocupa, Delpoux, que va veure com la USAP encaixa cinquanta-tres punts, i iniciava el retorn cap a Perpinyà encadenant la tercera derrota en tres partits. Amb només dos punts, la USAP ja ocupa una mala posició en la classificació del Top14.

Per si això no fos prou, el capità i pilar internacional Nicolau Mas, va patir una greu lesió als abductors, per la qual es va haver de retirar de la gespa als cinc minuts del partit. En aquells moments el marcador reflectia un 3 a 0 en favor dels locals, que havien aconseguit transformar una penalitat gràcies a l'inefable Morgan Parra. A la batzegada tàctica de la baixa de Mas, s'hi sumà la de Kisi Pulu (que l'havia substituït!) i Pérez. Arran de les lesions de primeres línies, les melées van arribar a ser pactades durant bona part del matx ... Amb aquest panorama, i tenint en compte que Clarmont duia una ratxa de tres anys consecutius sense conèixer la derrota a casa, el partit va acabar de girar cap a la banda local gràcies a la rapidesa ofensiva d'un Clarmont que desestabilitzava amb certa facilitat, especialment al primer temps, la defensa catalana. Bonnaire, Parra i Jacquet van acosneguir tres assajos de la banda dels de Groc als primers quaranta minuts que, sumats als punts al peu, deixaven l'electrònic en un 27 a 10: un assaig de Piukala havia mantingut dins del partit la USAP, encara que fos molt a remolc dels locals. Al segon temps, la tònica dominant dels jaunards continuà, tot i que la USAP va anar progressant i en el darrer quart d'hora va treure un infinit orgull, que concretaren Narraway i Mafi sobre la línia de marca local. No en va Delpoux, en acabar el partit, declarà Je suis fier de ce que j'ai vu.

Derrota, doncs, al Marcel Michelin. En la part positiva, el duet Piukala-Mafi, el debut de Haughton i la capacitat combativa de l'equip; en la part negativa, tornar amb el sarró buit de punts i la baixa de Mas. Aquest inici de temporada català sembla maleït!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada