Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 6 d’agost de 2012

USAP 33 - Zebre 5

Primer partit de la història del Club italià de Parma, a qui la USAP va prendre la mida. Les Zebres van veure com el XV Sang i Or els encaixava trenta-tres punts en el seu debut com a franquícia. I no és que les coses anessin rodades per als Catalans, que van necessitar el seu temps per assentar-se en el partit. Paradoxalment, aquest fet fou destacat per l'entrenador de tres quarts català, Patrick Arlettaz: és molt positiu saber imposar-se després de quaranta o cinquanta minuts de joc

Al descans, els de perpinyà anaven per davant en el marcador per un ajustat 14 a 5: un assaig a vuit minuts del final de banda italiana havia permés retallar la diferència establerta a l'electrònic per Narraway i Hook. A la represa, però, els locals van aconseguir trencar el ritme gràcies a un assaig de Tuilagi a l'equador de la segona part (21-5). 

Amb aquesta segona victòria, la USAP certifica una bona pretemporada que hauria de tenir la seva cirereta en el quart i darrer partit abans de l'inici del Top 14: serà enfront Montpeller, a l'Aimat Giralt, el proper divendres 10 d'agost a partir de les . Si us hi voleu acostar, encara hi sou a temps!

Foto: USAP.FR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada