Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 13 d’agost de 2012

USAP 26 - Montpeller 7

Gràcies a una bona primera part, la USAP va concretar divendres una bona pretemporada en què s'ha embutxacat tres victòries en quatre partits (i la derrota, per la mínima i enfront Tolosa). Després de Narbona i els italians del Zebre, van ser els occitans de Montpeller els qui caigueren derrotats a l'Aimat Giralt. La part negativa del matx va ser la lesió de Taifofenua i Cazenave, que estaran unes setmanes allunyats  dels terrenys de joc.

I és que si divendres va ser un assaig general, els resultats es poden considerar del tot òptims per encarar l'inici del Top14. Amb organització, iniciativa i sobretot un àmplia capacitat de recuperació de pilotes en defensa, els Catalans semblen haver assumit perfectament l'esquema de Delpoux; un esquema on Hook es va demostrar cabdal, i que Taumalolo, que seria presentat a l'afició durant el descans, va poder apreciar i valorar. En aquells moments, els Sang i Or comandaven l'electrònic per un clar 19 a 0 tot i que la primera oportunitat del partit fou un cop de càstig, errat, per Trinh-Duc. Només la melé sembla generar dubtes en tota l'estructura catalana. A la represa, la intensitat va baixar, però no el control ni la defensa catalanes: els de Montpeller només van aconseguir marcar en els darrer minuts del partit, i aixecar així els seus únics punts en el marcador.

Dissabte que ve, a la Catedral, tocarà confirmar enfront Toló en el primer partit oficial les bones sensacions que l'equip està deixant anar aquest pretemporada.

Podeu veure fotografies del partit, des de Rugbyrama,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada