Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 20 d’agost de 2012

USAP 15 - RC Toló 21

Tot i una notable pretemporada, l'estrena catalana al Top 14 va acabar ahir amb una derrota enfront de l'equip del talonari ambulant sr. Boudjellal. I no és que els Catalans plantegessin malament el partit. De fet, dels dos equips sobre la gespa només el XV Sang i Or va ser capaç de fer aparèixer sobre la gespa allò que els prop de catorze mil cinc-cents aficionats presents a l'Aimat Giralt volien veure: rugbi. Toló es centra en una defensa ordenada i en determinats moments, més rapida en la conquesta dels rucks, i el peu de Sir Wilkinson. 

Tota la resta va venir de la banda catalana: les ganes de desbordar, les passades i la voluntat trencadora. Toló va estar vuitanta minuts, però molt especialment tot el segon temps, a veure-les venir. Potser aquest joc serà efectiu, però és ranci. Especialment si ve d'un subcampió i especialment si tenim en compte la quantitat d'internacionals sobre la gespa que vestien la samarreta del XV de la Rada. Sis cops de càstig i un drop van ser suficients per arrencar els quatre punts de la Catedral. El joc català va apuntar maneres, però val a dir que no va saber trencar la defensa forastera i, en certa manera, si bé en voluntat els Catalans van guanyar la partida, no pas en el marcador ni tampoc en la concreció formal del joc. Algunes errades puntuals (Cazenave, Terrain) van impedir poder arribar a la zona de marca contrària. No és estrany, doncs, que David Marty, que va acabar el partit com a capità per la substitució de Mas, tornés al vestidor certament enfadat. Tampoc són estranyes les declaracions de Delpoux: "On a essayé de mettre du mouvement, mais Toulon a battu le record du monde de passes non réalisées. Ils ont dû se faire douze passes dans le match  Si c'est ça le rugby que l'on veut et qui doit gagner, c'est inquiétant". Podeu veure-les aquí.

El proper partit, a Bordeus, el divendres 24 d'agost. L'entrenador català coneix bé l'equip que ens ha de rebre, i confiem en la possibilitat de sumar els primers punts ofensius del Campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada