Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 7 d’agost de 2012

Chiefs 37 - Sharks 6

Els neozelandesos de Waikato van embutxacar-se, dissabte, la final de la SUper15 després d'un gran partit en què els Sharks no van saber trobar un sistema efectiu d'aconseguir puntuar en territori local. Tot i començar bé, amb uns deu minuts inicials notables i avaçant-se en el marcador gràcies a un cop de càstig transformat per  Michalak, el paper dels sudafricans va reduir-se ben aviat a mantenir una defensa excel·lent ... que paradoxalment guanyava més metres que el seu atac. Els Chiefs van trobar aviat la seva fórmula, i l'asaig de l'ala Nanai-Williams als vint minuts va posar per davant els locals; dos posteriors cops de càstig d'Aaron Cruden, un dels jugadors més destacats del matx (sinó el que més), van deixar un 13 a 3 en l'electrònic al final del primer temps.

A la segona part, l'assaig del flanker Kane Thompson als cinc minuts va ser el cop definitiu a les esperances sudafricanes, completament trastocades. A partir d'aquest segon assaig es va fer més evident la superioritat neozelandesa, que s'acabaria concretant amb dos assajos més, el darrer dels quals de la mà del showman i pare dels offloads, Sonny Bill Williams.

Amb la victòria, els Chiefs aconsegueixen el seu primer títol de la lliga meridional, retornant el trofeu a Nova Zelanda; els Sharks, per la seva banda, compten les seves participacions a les finals per derrotes (quatre de quatre). El rugby català, per la seva banda, està d'enhorabona: Sona Taumalolo, pilar dels Chiefs i nou fitxatge de la USAP, vestirà la samarreta dels de Perpinyà amb el títol de la Super15 al sarró!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada