Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 27 d’agost de 2012

Bordeus 26 - USAP 22

La USAP ensopegà divendres passat en el seu primer desplaçament de la temporada. Curiosament, a Bordeus, l'antic equip de Delpoux. El punt de bonus ofensiu, el segon en dos partits, és ben poc consol per a uns Catalans que la setmana entrant visiten el difícil camp de Clarmont.

L'equip local va començar avançant-se en el marcador al primer minut de joc gràcies a una puntada de Camille López; Hook capgiraria el marcador al uart d'hora de joc (3-6), però aquesta va ser l'única ocasió en que el XV de Perpinyà va comandar l'electrònic. Dues noves penalitat transformades per López als 18 i 22 minuts van posar per davant de nou als locals; la USAP va aprofitar les exclusions temporals de Forbes i Toetu per igualar a 15 abans del descans. A la represa, però,un assaig de Bordeus de la mà del primer centre Andrew Mailei va trencar el partit de la banda local; dues posteriors penalitats de López aixecaven un 26 a 15 que complicaven l'existència als Catalans. A manca de deu minuts, però, un assaig de càstig i la posterior transformació de Hook van aixecar un 26 a 22 en el marcador que permeté la USAP tornar a terres catalanes amb un punt de bonus defensiu. Pobre bagatge, que podria ser pitjor.

En un altre sentit, dissabte es va confirmar el fitxatge de l'ala Richard Haughton com a jòker mèdic. Exjugador dels Saracens i els Wasps, el jugador de 31 anys actualment militava a la segona divisió anglesa amb el Jersey RFC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada