Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 12 de juliol de 2012

Planté: "L'aurora d'una nova USAP"

Mentre el club català efectua la seva mutació arran de l'arribada d'un nou staff tècnic, completament remodelat, la USAP vol retrobar els seus antics rols durant la propera temporada. Adrien Planté, ala de l'equip, respon unes preguntes a Rugbyrama... 


El nou staff, encapçalat per Marc Delpoxu, ha presentat al grup la seva filosofia de joc la setmana passada. Quines són les primeres impressions?
Bé, això només ha fet que començar i encara som a la fase d'aprehendre. Però en tot cas sembla interessant: els entrenadors proposen un joc obert i mòbil. El nostre joc serà més aeri i viu. El sistema de blocs varia ostensiblement el que practicàvem ara. Quan tens l'ovalada, t'has d'implicar encara més i millorar l'eficàcia. Els entrenadors volen responsabilitzar tothom perquè tothom sigui capa´de prendre la iniciativa i millorar la seva visió del joc. Sabem on anem, i hi ha una solució per cada situació.


Com ha viscut el grup el canvi de sistema?
A hores d'ara, tothom està concentrat i s'aplica en extrem als entrenaments. Tot el que és nou agrada. Hi ha entusiasme i ganes de participar en el projecte. Després de quatre o cinc anys, l'equip tenia els mateixos automatismes i això canvia. El nou staff vol guardar els valors de joc de la USAP però amb un nou punt de vista. Personalment, com a ala, m'agrada. Tinc la sensació que tocaré més pilota.

Més enllà del sistema, el grup s'ha vist modificat amb deu arribades i una vintena de baixes. Com s'encaixa, això?
Això ho complica una mica tot. En arribar al vestidor, vaig tenir la sensació que havia canviat de club. Els nous jugadors, són tots ells molt responsables i aplicats. Hom hi nota una clara voluntat d'integrar-se. Ens hem aclimatat tots ràpid, tot i l'evident nostàlgia respecte a excompanys que també són amics. Però aquest canvi és positiu per al club. La USAP entra en una nova fase i podem esdevenir la petita sorpresa del campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada