Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 5 de juny de 2012

Toló 15 - Clarmont 12

Vint anys després de la final enfront Biarritz al Parc dels Prínceps, Toló repetirà com a finalista de la màxima competició francesa després d'imposar-se a Clarmont, diumenge passat, per 15 a 12 en un partit que, com la semifinal prèvia, no va veure cap assaig i on tots els punts s'aconseguiren a puntades. Bernard Laporte ha aconseguit el que els seguidors de l'equip de la Rada feia dues dècades que esperaven: amb suspens i emoció. 

Cinc penalitats transformades per Wilko, i quatre per Morgan Parra, aquest seria el resum a nivell de puntuació d'un matx amb l'emoció a flor de pell, on les defenses tingueren més protagonisme que no pas els atacs i on Morgan Parra, el mig de melé dels de l'Auvèrnia, va errar sobre el xiulet final el cop de càstig que hauria forçat la pròrroga. Final en vermell i negre dissabte vinent a París, doncs. La final de les T: Tolosa vs Toló. Entre 1985 i 1992, els de la Rada van disputar quatre finals i es van embutxacar dos títols; curiosament, les dues finals perdudes, ho foren contra Tolosa. Esperem que, a banda d'emoció, es pugui veure algun assaig ...


Un dels fets més destacables del partit de diumenge va ser la presència, a Tolosa, entre els milers de seguidors occitans del Santi Almenar, de la Penya Usapista Els Valencians, i l'Ivan Font. Tots dos, bons amics de la nostra associació, van disfrutar d'un cap de setmana intens i ovalat en aquelles terres. I com sempre, en tenim la prova fotogràfica! Veritables heoris d'un Països Catalans ovalats!!

Per veure totes les fotografies,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada