Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 29 de maig de 2012

Castres i Toló, cap a les semifinals

Després de la jornada del cap de setmana passat, ja sabem quins són els dos equips que acompanyaran Tolosa i Clarmont a les semifinals de Tolosa: Castres i Toló. I és que ambdós equips van imposar-se, amb més autoritat els primers que no pas els segons, als seus rivals.

Castres s'enfrontava divendres al vespre a un dels finalistes de la temporada passada, Montpeller. I val a dir que als de la ciutat que va veure nèixer Jaume I el matx se'ls hi va girar en contra des del primer moment ja que, als vint minuts de joc, anava 13 a 0 per darrere en el marcador.Tot i haver retallat una mica les diferències abans del descans gràcies a un assaig d'Alex Tulou, al descans els de Castres tenien suficient coixí per afrontar amb garanties la segona part (19-8). Les penalitats transformades per Teulet i Bernard van acabar conduïnt el CO a la semifinal. 

L'endemà, Toló rebia el RM92. Els de París van començar entonats, i gràcies al peu d'Steyn i a un assaig de Benjamin Fall se'n van poder anar al descans amb un 3 a 13 que feia presagiar una derrota local. Els deixebles de Boudjellal, però, no van donar el seu braç a tòrcer i a la represa, dues penalitats de Gitteau van acostar Toló al marcador (9-12, 62'). Un assaig d'Steffon Armitage i un darrer cop de càstig transformat per l'australià del peu d'or certificarien la victòria dels de la Rada sobre uns parisencs que van ser incapaços d'aconseguir cap punt en tot el segon temps.

El cap de setmana vinent, Tolosa viurà les semifinals de la màxima competició francesa. I, com passa moltes vegades, els quatre semifinalistes seran occitans ... Caldria que algú de la LNR comencés a reprensar la idea de disputar, tant si com no, la final en aquella ciutat anomenada París. Potser serà la ciutat de la llum, però és evident que el rugby viu més al sud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada