Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 5 de març de 2012

Agen 22 - USAP 17

La intenció del XV català disssabte a Agen era tornar la derrota inflingida en el partit de la primera volta pels locals a l'Aimat Giralt: aquell 12 a 19 va fer mal, i va iniciar una espiral de la qual encara no s'ha acabat de sortir. Però no es pot viure només d'intencions: vuitena derrota consecutiva a l'exterior. Cosa encara més preocupant si tenim en compte que el proper partit és la visita de Toló a Perpinyà ...

I és que per molt que David Marty ahir insisteixi en que l'equip mereix més, en què ha millorat, és evident que les llacunes de disciplina acaben passant factura general i, en conseqüència, no tot acaba de rutllar com hauria de fer-ho.En el cantó positiu, la perseverància, l'agressivitat, les ocasions, la capacitat de control del terreny, l'encert de Hook al peu i la bona frontissa formada pel gal·lès i Cazenave ... no van ser suficients per arrencar quelcom de més positiu que no el simple bonus defensiu. En l'únic aspecte en què els locals superaren els Catalans fou la disciplina: quatre cops de càstig occitans per ... tretze! dels homes de Goutta i Manas.

Probablement l'aspecte a destacar del partit és que en cap moment el XV de Perpinyà va abandonar, i va embestir fins aconseguir retallar les diferències per, com a mínim, endur-se el punt de bonus defensiu. Premi escàs tenint en compte el partit jugat, però que potser en no gaire setmanes valdrà el seu pes en or: en aquests moments, la USAP ocupa l'onzena posició, amb 32 punts. Dotzè i tretzè classificats en tenen 30 ... Final de temporada de patiment, doncs, i de lluita a mort per la permanència.

PS. Aquest mateix cap de setmana s'ha sabut que el tres quarts Sofiane Guitoune, actual jugador d'Albi, ha signat un contracte per dues temporades amb la USAP. Guitoune, que farà els vint-i-tres anys d'ací a poc més de vint dies, ha aconseguit set assajos amb el que portem de temporada a ProD2, i està considerat un dels millors jugadors de la categoria. El seu fitxatge se suma a la tirallonga de noms que van apareixent com a futurs jugadors Sang i Or, entre ells el ja orgullós Luke Narraway.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada