Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 14 de febrer de 2012

Sis Nacions: segona jornada

Paradoxal la segona jornada dels Sis Nacions. No tant per la disputa dels partits, sinó per la suspensió del França-Irlanda de dissabte al vespre. I no és que Dave Pearson, l'àrbitre, no tingués raons per suspendre'l: el que sorprén és que la Federació Francesa no fos capaç d'actuar amb duficient marge com per trobar una solució òptima als interessos del torneig, del públic i d'ambdues seleccions ...

Itàlia 15 - Anglaterra 19

tàlia va merèixer més o, si es prefereix, Anglaterra va merèixer menys. I és que el XV de la Rosa, amb un seleccionador interí i un esquema tàctic de fireta, va poder sumar in extremis una victòria a Roma davant d'una selecció transalpina i coratjosa. Els de blanc es van poder endur la victòria gràcies a Charlie Hogdson (de nou ...) i la consistència al peu d'Owen Farrell ja que, tot i el retorn de jugador com Manu Tuilagi, Toby Flood o Courtney Lawes, el joc anglès va deixar molt a desitjar sobre la gespa romana.

Gal·les 27 - Escòcia 13

Més d'un escocès devia confiar en un inici de partit similar al de fa tretze anys, però el Millenium Stadium i els Dracs Vermells són temibles, i el XV del Card en va patir diumenge les conseqüències. Amb dues victòries, els de Cardiff se situen de moment com a líders provisionals del Sis Nacions per diferència de punts. El fullback local, l'heroi de Dublin, Halfpenny va tornar a marcar el camí amb vint-i-dos punts (dos assajos i només una errada al peu). Escòcia, tot i la superioritat demostrada durant els primers quaranta minuts, només va poder anar-se'n al vestidor amb un empat que els locals van capgirar al segon temps, aprofitant dos sin bins dels de blau (De Luca, Lamont). La velocitat i precisió del XV del Porro, semifinalistes de la passada RWC, i la inferioritat numèrica dels escocesos durant mitja segona part van marcar les diferències. L'assaig dels persistents escocesos als seixanta-cinc minuts, de la mà de Laidlaw, va semblar obrir una escletxa per a l'esperança dels lluitadors visitants, però l'exhibició defensiva dels locals va impedir que els de Murrayfield treguessin alguna cosa positiva de la seva visita a Cardiff.
1999


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada