Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 13 de febrer de 2012

I en van ... onze!

Com saben els lectors d'aquest humil web, generalment encapçalem les nostres cròniques dels partits amb el resultat dels mateixos. Avui, però, hem canviat la tradició; i és que la USAP va caure, dissabte, enfront el Montpeller, per 22 a 11, acumulant així l'onzena (sí sí: onzena!) derrota al Top 14 d'enguany. Evidentment, Montpeller va ser finalista la temporada passada i, per dir-ho així, milita en el pom de dalt ... Però és que en cap moment els Catalans van ser capaços de capgirar un marcador en el qual els locals van avançar-se gràcies a un assaig de Tulou als sis minuts de joc; un sin bin a Pérez, a més, va ser aprofitat pels occitans per aconseguir vuit punts més (penalitat de Bustos Moyano, 11'; i assaig de González Amorosino, 20') un 15 a 0 de difícil pair per als jugadors catalans just a l'equador del primer temps. Abans del final dels primers quaranta minuts reglamentaris, un assaig de Coetzee i un cop de càstig transformat per Porical aconstaven en l'electrònic als Sang i Or.

El 15 a 8 en l'electrònic obria una escletxa per a l'esperança, oimés quan a la represa Porical de nou reduïa la diferència a quatre punts gràcies a una nova i encertada puntada. Però la reació catalana quedà aquí: els locals van saber jugar millor amb la seva banqueta, i un assaig de Gorgodze amb posterior transformació pujava un 22 a 11 difícil de remuntar.

Amb aquesta derrota, la USAP passa a la dotzena posició; és a dir, esdevé el primer dels tres clubs amb tots els números per baixar a ProD2. Situació complexa i difícil per als Catalans que, en els darrers anys, no s'havien trobat en aital circumstància. El proper partit, a l'Aimat Giralt, enfront de Biarritz, serà alguna cosa més que vuitanta minuts de joc. Serà un duel quasi a vida o mort entre dotzè i tretzè classificats.

Cap comentari:

Publica un comentari