Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 27 de febrer de 2012

Els celtes s'imposen

Irlanda i Gal·les van embutxacar-se la victòria en els seus respectius enfrontaments corresponents a la jornada del Sis Nacions. De maneres diferents: els irlandesos van passar per sobre, gràcies a una notable segona part, de la selecció transalpina, mentre que gal·les s'imposava a Twickenham en un final d'infart, i polèmic, esdevenint així l'única selecció amb possibilitats d'aixecar el Grand Slam.

Irlanda 42 - Itàlia 10
Amb Brunel a la banqueta, Itàlia podem dir que ha millorat. Però no prou. I és que dissabte van plantar cara a l'Aviva Stadium al XV de Declan Kidney: es van avançar en el marcador gràcies a una puntada de Tobie Botes, i gràcies a un assaig de Sergio Parisse van mantenir-se dins del partit fins a la recta final del primer temps, en què un assaig de Bowe als trenta -quatre minuts i una penalitat transformada er Sexton aixecava un 20 a 10 en el marcador. A la represa, Itàlia va veure com els irlandesos anaven augmentant la diferència sense poder sumar cap punt a la seva meitat del marcador.Anglaterra 12 - Gal·les 19
Ben diferent va ser el partit disputat a la capital anglesa. El XV de la Rosa va ser el primer de moure el marcador, gràcies al peu d'Owen Farrell a l'equador del primer temps; els anglesos van saber treure profit del seu obertura, i també del sin bin a Rhys Priestland a l'inici del segon temps, aconseguint una diferència de 12 a 6 a l'electrònic. Els gal·lesos, però, van tornar a entrar en el partit fins aconseguir l'empat a 12 a manca de deu minuts. Llavors començà l'emoció extrema: la tensió augmentava en l'ambient, i la parròquia gal·lesa explotà quan Scott Williams plantava l'ovalada en zona de marca anglesa a cinc minuts del final. Amb la transformació de Halfpenny l'electrònic quedava en 12 a 19; encara hi havia temps, però, per a la jugadada polèmica: entre Halpenny, Jon Davies i george North van impedir l'assaig d'Strettle en el darrer sospir. Si més no, així va interpretar la jugada el jutge de televisió, Ian Ramage; de la resta d'interpretacions se'n pot parlar tan com vulguem, però no variarà el resultat final.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada