Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 9 de gener de 2012

USAP 14 - RM 92 14

Amb el xiulet final, a més d'un dels presents a la Catedral el passat dissabte li devia quedar un regust amarg a la boca. I és que la USAP, sense fer un partit excel·lent, va tenir a l'abast la victòria enfront l'equip de París, però al final els Catalans es van haver de conformar amb un empat.

I això que el partit havia començat de la millor manera possible: puntada inicial, un parell de pick'n'goes de la davantera, Hook combina amb Guirado, i aquest passa l'ovalada a Farid Sid que aconsegueix el primer assaig del partit abans d'arribar al minut de joc. Amb aquest inici, l'encontre prometia; a la pràctica, però, l'assaig de Sid va ser un agradable miratge d'un matx de combat, disputadíssim, en què tot i anar al davant de l'electrònic durant prop d'una hora, el XV Sang i Or va veure com els deixebles de Berbizier, sense Chabal però amb Steyn, anaven escurçant la diferència en el marcador mica en mica. El realisme parisenc, fonamentat en una defensa notable i en la persistència d'errors catalans, va permetre Jonathan Wisniewski anar retallant punts fins l'11 a 9 al minut cinquanta-set; amb només dos punts de marge a favor, els Catalans van tenir un descuït defensiu que l'arriere argentí Juan Imhoff va aprofitar per fer un estrip, literalment, a la línia catalana, i aconseguir un assaig que la sort va voler que l'obertura visitant no transformés (11-14, 61'). A partir d'aquell moment, els de la Fidelíssima van mirar de prémer l'accelerador, aconseguint l'empat gràcies a Hook (14-14, 70'), però sense poder aconseguir la victòria. Molta estona en zona de vint-i-dos contrària, capacitat de combinació, millora evident en el joc a la mà, bona defensa de la possessió en moltes fases ... però incapaços d'esgarrapar, de penetrar, de foradar la defensa. Aquesta va ser la tònica dels darrers minuts, i gairebé del partit. Una USAP voluntariosa, però que manca d'aquella guspira necessària per trobar (o crear) el forat. Al final, repartiment de punts. La setmana entrant, Challenge Cup: un necessari parèntesi per mirar de trobar l'esca que ens permeti encendre els partits.

Volem destacar, més enllà del partit, la presència a la Catedral dels nostres amics de la Penya Usapista 550, la més austral dels Països Catalans: des de València, amb bon humor, ganes i estima pel rugby i pel país (pels països!). El seu desplaçament va merèixer fins i tot una nota a Vilaweb; la llàstima, evidentment, és que al seguit d'experiències d'aquest cap de setmana, no s'hi afegís una victòria enfront d'un dels equips de la capital hexagonal. Companys, SEMPRE ENDAVANT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada