Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 12 de desembre de 2011

USAP 54 - Prato 20

Quinzena de canvis a la USAP: arribada de Sylvain Deroeux als despatxos, substitució de la música que rep els jugadors en entrar a la gespa (ara és la cançó Sirius, d'Alan Parson's Project ...) i, sobretot, retrobament amb la victòria el passat divendres en el partit corresponent a la Challenge Cup a l'Aimat Giralt.

Podríem dir que el Cavalieri Prato va pagar els plats trencats dels darrers resultats dels catalans: vuit assajos van certificar una victòria que la USAP feia temps que cercava, i que no va certificar definitivament fins al segon temps. Els primers quaranta minuts, els italians van aguantar l'estirada i el joc dels Sang i Or i el marcador reflectia un 28 a 13 favorable. A la represa, els jugadors dirigits per Manas i Goutta van continuar amb el mateix ritme mentre els italians es deixaven anar, i el marcador de la banda catalana arribava a superar els cinquanta punts. La part positiva, a afegir als cinc punts aconseguits, és el salt a la gespa de jugadors com Geli, Taofifenua (dos assajos), Bosch, Batlle o Michel; la negativa, va ser precisament que fou divendres quan els italians aconseguiren els primers assajos de la competició (fins llavors, només havien aconseguit tres punts enfront els Dragons, en el primer matx de la Challenge).

Sigui com sigui, sembla que la situació comença a adreçar-se. El proper dissabte, a Itàlia, tocarà confirmar l'evolució i continuar apujant l'autoestima i la solidesa de l'equip de cara al Top 14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada