Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 14 de desembre de 2011

Final d’any mogut ...

* Fa una setmana, la IRB va donar a conèixer que un jugador internacional, que no va identificar, va donar positiu en un control antidòping durant la Copa del Món que va tenir lloc a Nova Zelanda. El jugador, que milita en un equip que fou eliminat a la fase de grups, ha estat suspès provisionalment a l’espera de la preceptiva audiència disciplinària. Val la pena assenyalar que durant la RWC es van realitzar 216 proves d’orina i 76 de sang per tal d’aplicar la tolerància cero envers el dopatge.

* L’European Rugby Cup ja té escenari per a la final: serà el Twickenham Stoop, on juguen els Harlequins, vigents campions de la Challenge Cup. D’aquesta manera, a més, els organitzadors de les competicions europees repeteixen l’experiència de l’any passat de concentrar en una ciutat i un cap de setmana les dues màximes finals. La temporada passada va ser Cardiff, aquesta serà Londres.

* Després de la renúncia de Martin Johnson a renovar el seu contracte amb la RFU, els anglesos ja disposen d’un entrenador interí de cara al Sis Nacions. Serà Stuart Lancaster, fins ara entrenador dels Saxons (la segona selecció anglesa) a qui acompanyaran Graham Rowntree com a entrenador de davanters i Andy Farrell com a entrenador de tres quarts.

* A l’altra banda del Canal, el cos tècnic de la selecció del Gall també es completa. El nou seleccionador, Philippe Saint-André, ha donat a conèixer els dos noms que l’acompanyaran en la seva singladura al capdavant del XV francès: Yannick Bru, per al pack de davanters, i Patrice Lagisquet, que es farà càrrec dels tres quarts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada