Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 10 de desembre de 2011

Còmic i rugby, rugby i còmic

Més d’una vegada i més de dues hem parlat en aquest web de la relació entre el món del rugby i el còmic. Aquesta vegada, però, la notícia té un caràcter especial. Perquè el còmic a què fem referència no està editat a França, com els estimats Rugbymen de Paillar (per cert: el número deu apareixerà als quioscos de l’Hexàgon el 25 de gener!), sinó a Catalunya. I és que el CN Poble Nou ha tirat endavant el projecte d’un còmic en català sobre el rugby, per acollir els jugadors joves del Club i també per difondre el nostre esport entre les escoles del barri.

Amb guió d’Antoni Babia-Privat i dibuixos de Francesc de Diego, Nil&Grandpa. Una història de rugby ens explica com un avi, en Grandpa, torna a Poble Nou per viure amb la seva filla, el seu gendre i el seu net, després d’haver desaparegut vint-i-cinc anys, i revoluciona completament la seva família. Tot i que voreja els setanta anys, l’avi és groller, mentinder, bromista, provocador, faldiller, busca-raons ... Una retirada al personatge interpretat per Gene Hackman a The Royal tenenbaums ... La presentació serà el proper dimarts 13 de desembre, a la Biblioteca del Poble Nou a partir de les set de la tarda.

La iniciativa és una bona manera d’acostar el rugby als més joves, i de difondre’l més enllà de la gespa i dels clubs. Podeu fer un tast del còmic a través d’aquest enllaç; podeu llegir el dossier de premsa en aquest altre; i podeu anar al web del CN Poble Nou per aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada