Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 14 de novembre de 2011

USAP 15 - Exeter Chiefs 12

Definitivament, la tornada de Nova Zelanda prova als catalans. Després de cinc derrotes d'envergadura a la competició domèstica, divendres passat els Sang i Or iniciaven la seva participació a l'Amlin Cup rebent els anglesos d'Exeter. i si bé la performance catalana no va ser esclatant, sí que va assegurar l'essencial: una victòria que trenca una ratxa negativa i que permet començar a sortir d'una mena de pou psicològic en què s'havia caigut.

El XV dirigit per Delmas, com déiem, no va realitzar un partit espectacular. Sí, però, extremadament efectiu: amb la melé a l'alçada (ja se sap que aquest és un punt fort dels equips de les illes) i un Hook entonat, que només errà un xut a quatre minuts del final, els de perpinyà van consignar el seu primer partit en la "segona" competició europea amb una victòria ajustada, però al cap i a la fi suficient en el context en què es produí. I val a dir que no fou fàcil, ja que abans de la motja hora de joc, els visitants comandaven l'electrònic de l'Aimat Giralt amb un 3 a 12 que devia preocupar a més d'un. Mica en mica, el Ganxo va anar retallant punts: 9 a 12 al descans, empat als quatre minuts de la represa, i penalitat d'avantatge als quaranta-nou minuts. A partir d'aquí, el marcador restà immòbil i tot i que l'emoció es va mantenir fins el darrer sospir, el partit va caure de la banda catalana.

La fologada victòria dels gal·lesos de Newport a Itàlia enfront del Prato fa que, de moment, els Dragons encapçalin amb cinc punts la classificació del quart grup de la competició.

PS. Des d'aquesta web volem, a més, felicitar l'altra equip del país, dels països, que competeix a l'Amlin: la Vila, que debutava a casa enfront de l'Agen, va veure com els occitans imposaven el seu joc i s'enduïen la victòria per 10 a 50. Una derrota que no ha d'ennegrir una jornada històrica: dos equips dels països catalans a l'Amlin bé val aixecar una bona cervesa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada