Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 7 de novembre de 2011

Tolosa 21 - USAP 17

Derrota, amb un cert gust dolç als llavis. I és que dissabte, després d'encadenar una sèrie de resultats en el millor dels casos dolents, la USAP va millorar la seva imatge a terres occitanes, i va tornar a Perpinyà amb un punt de bonus defensiu.

Potser va ser la tornada dels internacionals, o el debut de Hook; potser és que, després d'un inici de temporada amb dubtes, els Catalans estan retrobant la seva identitat i el seu joc. La qüestió és que la previsió que alguns feien, segons la quals els nostres Arlequins patirien una piconadora tolosana, no es va acomplir. I no és va acomplir perquè els XV jugadors sang i Or van jugar sense abaixar els braços i sabent en tot moment què havien de fer. Algun dubte, sí; alguna errada que va costar el seu pes en or, també. Però Tolosa només va sumar a base de puntades (destacant el peu de Luke McAlister), mentre que la USAP va aconseguir dos assajos (Sid i Chouly), les dues transformacions i un drop gràcies al debutant gal·lès. El punt feble foren les penalitats concedides pels jugadors capitanejats pel retornat Nicolas Mas: més d'una dotzena. Avançant-se en el marcador, remuntant quan els locals es posaven per davant en l'electrònic, els Catalans van demostrar dissabte que hi ha fusta per escalar l'actual posició en la classificació. La part negativa, quatre jugats tocats després de l'enconcre: Marty, Sid, Olibeau i Tchale-Watchou; esperem que el pas de tots quatre per la infermeria sigui el màxim de breu possible!

Dissabte, a Tolosa, es va veure una altra USAP. Segurament no és encara la que volem i desitgem, però s'hi comença a assemblar. El proper divendres, en el primer partit de l'Amlin Cup a casa, contra Exeter, tocarà confirmar aquesta progressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada