Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 16 de novembre de 2011

Solly Tyibilika, assassinat a trets

Solly Tyibilika, exjugador de la selecció sudafricana, famós per ser el primer black african en aconseguir un assaig per als springboks, va morir el passat diumenge a Ciutat del Cap com a conseqüència d'un tiroteig en el bar d'un suburbi de la capital.

El tercera línea va enfundar-se per primera vegada la samarreta de la selecció nacional a Edimburg, el 2004, en un partit contra Escòcia en què aconseguiria un assaig històric; després del seu debut, set caps més i dos assajos foren la seva participació amb els springboks.Les investigacions policials apunten a què la mort de Tyibilika fou fruit d'estar en mal moment en mal lloc: "Dues persones no indentificades, armades, han entrat al local i han disparat a l'atzar". L'exjugador, de trenta-dos anys, va morir a l'acte fruit de diversos impactes de bala; dues persones més resultaren ferides.

Oregan Hoskins, president de la Federació Sudafrica (SARU), va voler fer públic un comunicat remarcant que Solly Tyibilika "fou un pioner, un dels primers jugadors negres a jugar amb els Springboks. Perdre algú com ell tan de cop i d'una manera tan brutal és molt trist i dolorós". Hamilton, el club en el qual militava el jugador, ha començat una campanya de captació de fons per ajudar l'esposa i els seus dos fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada