Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 26 de novembre de 2011

Samoa, un altre món

El seleccionador de rugby de Samoa, Tuala Matthew Vaea, ha estat multat per un Consell d'Ancians de la illa pel seu comportament en el Mundial de Nova Zelanda. Denunciat pel mateix capità de la selecció, Mahonri Schwalger, el tribunal tradicional l'ha condemnat a pagar una multa de ... 100 truges!

Schwalger va lliurar al Primer Ministre de Samoa, Tuilaepa Aiono Sailele, un informe sobre el desenvolupament de la Copa del Món un cop acabada la competició; en ell, denunciava que tant el seleccionador com altres responsables de l'equip s'havien pres la cita mundial com "unes vacances", deixant sovint la concentració de l'equip i passant massa temps de festa i "bevent amb els amics". Segons sembla, el Primer Ministre havia estat testimoni d'alguna d'aquestes situacions.

Schwalger considerava que l'actitud del seleccionador i d'altres integrants de la Unió Samoana de Rugby van afectar el rendiment de l'equip, que recordem va caure eliminat en la primera fase del Mundial després d'aconseguir dues victòries i encaixar dues derrotes. Per aquest motiu, en Consell d'Ancians va prendre cartes en l'assumpte, i ha acabat condemnant per comportament indigne el seleccionador, imposant-li una multa de 100 truges. Samoa is different!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada