Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 18 de novembre de 2011

Newport Dragons 23 - USAP 13

Després de vuitanta minuts més que discrets, la visita dels catalans a terres gal·leses no va suposar gaire res de positiu als interessos de la USAP. En un primera part desafortunada, amb errors que els gal·lesos van saber aprofitar i una relliscada de pilota de Planté quan estava a tres metres de marca amb ningú davant, n'hi va haver prou perquè els Dragons s'enduguessin la victòria. Al descans, el marcador reflectia un ampli 17 a 3 difícil de capgirar.

A la represa, Hook passà una nova penalitat entre la hac local, pujant el 17 a 6, però després d'un error en un nou cop de càstig concedit per la defensa local, que hauria suposat un interessant 17 a 9, el reviscolament català no va anar a més. Els locals van anar movent el marcador a puntades, sense ser capços d'aprofitar l'exclusió temporal de Cazenave als seixanta-tres minuts; els deixebles de Delmas, però, sí que van aprofitar el sin bin de Thomas al minut 72 per aconseguir, sobre el xiulet final i de la mà de Planté, l'única marca catalana del partit, de la mà d'Adrien Planté.

2 comentaris:

  1. Al fòrum de l'usap es deia ben clarament: va jugar un equip de rugby contra 15+7 jugadors de rugby. Preocupant o molt preocupant el joc de l'usap que ni tan sols amb els internacionls i amb un 10 potent (Hook-potser el millor del partit) pot canviar la falta de cohesió, la defensa foradada, un 3/4 inconnexes, les touches com sempre fatal,...I els divendres juguem contra l'stade Français a AG. Ufff si perdem.

    ResponElimina
  2. Jo vaig veure el partit i no el vaig acabar de la vergonya que sentia ...

    le montagnard catalan.

    ResponElimina