Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 25 de novembre de 2011

Els rumors creixen, s’estenen ...

I potser arriba el dia que es confirmen. Arran de la destitució del tècnic Jacques Delmas de la banqueta usapista, les hipòtesis s’han disparat aquesta setmana a la Catalunya Nord i la xarxa. Els Twitters i els Facebooks s'han tornat bojos; des del cantó de Tuïr ens apunten el que entre els passadissos del Rosselló també s’afirma, es comenta, es parla, en veu baixa. I és que, tot i que Paul Goze, el president del Club, ha afirmat que l’assumpció de la direcció tècnica de l’equip per part de Goutta i Manas serà fins a final de temporada, un nom ha començat a sonar i ressonar: el de Thomas Liévremont.

No, no ens equivoquem pas: no estem parlant del seleccionador del Gall, tot i que segons algunes fonts també s’ha contactat (i que ha declinat la invitació després d’una copa del món complexa i cansada), sinó del seu germà, exentrenador de Dax i actualment vinculat al Baiona com a entrenador de davantera. Thomas Lievremont, nascut a Perpinyà el 1973, va militar entre 1996 i el 2000 a la USAP, abans de fitxar per Biarritz on va estar set anys.

Com acostuma a passar en aquests casos, els rumors s’han de confirmar. I la confirmació definitiva només pot venir, o bé de la mà de la directiva del Club. N’hi ha que apunten el canvi d’any com a possible data del passi de rumor a notícia ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada