Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 3 d’octubre de 2011

USAP 12 - Agen 19

Agen conquereix l'Aimat Giralt. La USAP no acaba de trobar el seu joc, i la primera conseqüència ha estat la derrota a casa enfront d'Agen. A diferència dels darrers partits, els Catalans no van poder sobreposar-se a la situació i van acabar concedint la primera derrota a casa de la temporada (i esperem que última). En el pitjor moment, just abans de tres desplaçaments complexos (Toló, Baiona i Tolosa) i la recepció de Clermont.

Els visitants van començar forts, amb un assaig als onze minuts de joc aconseguit de la mà del primer centre Pelesasa; a la posterior transformació, els visitants sumaren sis punts més al peu gràcies a l'obertura Barnard, només contrarestats per una penalitat transformada per Porical. El 3 a 13 en el marcador al descans, però, no era el més preocupant: l'expulsió de Le Corvec va obligar a jugar tot el segon temps amb només catorze jugadors. Amb tot, els de Delmas van saber anar esgarrapant punts en el marcador, gràcies a l'encert de Porical; però poca cosa més pots fer amb un jugador menys, a banda d'aconseguir un punt de bonus defensiu.

La victòria en terres basques de la setmana passada, doncs, no ha tingut la continuïtat que volien jugadors i aficionats catalans; la USAP manté la quarta posició, i el proper dissabte 15 d'octubre es desplaçarà a Toló per batre's amb el club de Boudjellal, cinquè classificat provisional del Top 14. Quinze dies per preparar el primer de quatre partits complicats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada