Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 31 d’octubre de 2011

Baiona 18 - USAP 16

Tercera derrota consecutiva dels Catalans. La visita a terres basques no va servir per esgarrapar una victòria que capgirés la inèrcia de les darreres jornades, però no tot va ser negatiu. Es va arrencar un punt del Jean Dauger, i es van anotar setze punts. Insuficients per aconseguir la victòria però, tenint en compte la puntuació dels darrers partits, un indici de recuperació.

I és que, després d'uns quaranta minuts inicials en què Sebastien Boyet va mortificar a puntades els pals defensats pels catalans, els Catalans van reaccionar al segon temps gràcies al peu de Jerome Porical i un assaig aconseguit per Damien Chouly (55'). La derrota catalana va tenir un regust encara més amarg: Pérez va estar a un pas d'aconseguir l'assaig de la victòria, però cometé un avant en el darrer sospir. Aquest fet, s'interpreta en positiu des de la plantilla i la direcció tècnica . Got mig ple o mig buit? En aquesta situació, ocupant el vuitè lloc de la classificació i a l'espera del retorn a la gespa dels mundialistes, és evident que cal triar la primera opció: la segona, la del got mig buit, ens abocaria a repetir l'experiència de la passada temporada. Cal renovar els ànims ja que el proper rival, Tolosa, no donarà gaire marge als errors des de la seva segona posició.


PS. Alguns webs han indicat la possibilitat que Jerome Porical, que acaba contracte el juny de 2012, passi a formar part de la plantilla del Ràcing Metro de París. Notícia preocupant, sens dubte. Curiosament, els de París també tenen previst fitxar com a jòker mèdic Ryan Cross, actualment Sang i Or ... Tenint en compte el fitxatge de Durand la temporada passada ... estaran els parisencs "buidant" el vestidor català?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada