Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 19 de setembre de 2011

USAP 19 – Montpeller 12

La USAP continua amb la imbatibilitat en terres catales: tercer partit a casa, tercera victòria. Menys ajustada que fa deu dies, però no per això gaire més convincent: Montpeller també arranca el bonus defensiu mentre els Catalans no troben el seu joc ... però sumen.


I és que de moment, tot i no trobar la seva identitat sobre la gespa, els catalans ja sumen tres de les quatre victòries possibles, la tercera de les quals en un dels clàssics derbis amb occitans (i finalistes de la temporada passada). El calendari afavoria en part aquests resultats, però val a dir que mica en mica es nota una milloria en el XV dirigit des de la banqueta per Delmas: aquesta vegada, per exemple, l’aspecte clarament millorat ha estat la fase de conquesta. Tchalé-Watchou, Olibeau i Le Corvec, s’han ensenyorit de la touche, i la melé, tot i una mitja hora incial complexa, també ha acabat essent “propietat” del pack català. Amb elxoc de davanteres, van ser els xutadors els encarregats d’anar movent el marcador, amb Montpeller patint l’encert de Porical (9-3 al descans), i una USAP que en accelerar el joc als minuts finals va veure com també augmentaven les seves imprecisions.


A la represa, els Catalans van procurar mantenir un ritme alt, i tot i la resistència occitana un assaig d’Adrien Planté en recepcionar una puntada de Mélé va permetre als catalans de marcar la diferència definitiva en el marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada