Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 20 de setembre de 2011

Sorpresa majúscula: Irlanda venç Austràlia

Segona tongada de partits de la RWC. De fet, avui comença la tercera, amb l'interessant i igualat Itàlia-Rússia que es disputarà a Trafalgar Park (Nelson). Abans d'avançar esdeveniments, i tot i el retard, un cop d'ull als partits que s'han anat disputat la darrera setmana.

Samoa 49-Namíbia 12
Els africans es confirmen com la Ventafocs d'aquest mundial davant la puixant nació pacífica (és un dir, tenint en compte el físic i l'estil de joc dels samoans ...)

Tonga 20 - Canadà 25
Primera sorpresa del Mundial: els canadens s'imposen a Tonga, deixant la selecció de vermell en molt mala posició.

Escòcia 15 - Geòrgia 6
Els georgians, tot i la derrota, comencen a confirmar el que s'intueix des de la RWC de França: els equips de l'est trepitgen fort, i el dia menys esperat aconseguiran una victòria sonada.

Rússia 6 - Estats Units 13
Els Eagles s'enduen el matx que alguns definiren, definirem, com el derby de la Guerra Freda: un assaig de M. Petri dóna la victòria als nordamericans en l'enfrontament.

Nova Zelanda 83 - Japó 7
Els All Blacks no mostren cap mena de remordiment en un partit en què els japonesos encaixen tretze assajos; Onozawa salva l'honor nipó.

Argentina 43 - Romania 8
Els Pumas s'imposen clarament als romanesos: la presència de Tincu i Tonita a l'esquadra europea no evita la supremacia argentina.

Sudàfrica 49 - Fiji 3
Els flying fijians paguen els plats trencats del primer partit dels springboks: després d'imposar-se per la mínima a Gal·les, els sudafricans treuen el ventre de pena enfront d'una Fiji gairebé desconeguda que només aguanta vint-i-cinc minuts la pressió dels actuals campions del món.

Irlanda 15 - Austràlia 6
Segona sorpresa de la segona tongada, i aquesta de consideració. Per primera vegada en una fase final de la RWC, el XV del Trèvol s'imposa enun partit eminentment físic als wallabies. El resultat pot arribar a destarotar força les apostes prèvies al partit.

Gal·les 17 - Samoa 10
Els samoans queden a un pas de continuar la "maledicció pacífica" dels gal·lesos quatre anys després; els Dracs vermells s'imposen gràcies a un assaig de Shane Williams a manca de dotze minuts per al final del matx.

Anglaterra 43 - Geòrgia 10
Els de la Rosa han d'esperar a la segona part per imposar-se al georgians: el peu de Toby Flood, la contundència de Tuilagi i la velocitat d'Ashton enfonsen els orientals.

França 46 - Canadà 19
El Gall, sense cap català al XV inicial, s'imposa als canadencs i a l'aiguat que va caure a Napier gràcies a un sprint final en que cauen tres assajos en dotze minuts.
Tots els resums procedeixen del web
http:www.rugbyworldcup2011.com

1 comentari: