Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 5 de setembre de 2011

RM 47 - USAP 23


Un quart d'hora desastrós va enfonsar les esperances catalanes a Colombes. Tot i que el marcador va inaugurar-lo l'equip local als quatre minuts de joc gràcies a un cop de càstig transformat, els catalans van ser capaços de capgirar-lo i, a l'equador del primer temps i gràcies al peu de Jerome Porical, l'electrònic mostrava un 3 a 9 favorable als nostres Arlequinats. Però, després que Wisniewski aconseguís passar entre la hac dues penalitats més, alguna cosa va passar en la defensa catalana: en els minuts que van anar del 33 al 46, els deixebles de Jacques Delmas (a qui espera la tasca de trobar errors, depurar rutines i apujar la moral del col·lectiu), van encaixar quatre assajos que van pujar un 37 al caseller local i van deixar els Catalans a un pas de l'abisme. Dos assajos del centre Henry Chavancy i la rapidesa dels fijians Qovu i Vkatawa van destarotar els Catalans que van protagonitzar una recta final del primer temps amb errades de comunicació i placatge, pèrdues de pilota i abaixada de braços. 


A partir d'aquí, com va afirmar el segona línia Olivier Olibeau, el partit es convertí en "anècdota". Onze canvis de la banda parisenca, per reservar forces de cara al següent matx, mentre els Catalans retallaven un marcador escandalós, gràcies als assajos de Coetzee i Gavin Hume. Per acabar-ho d'adobar, el taloner Delonca va haver d'abandonar el terreny de joc als cinquanta minuts lesionat al genoll esquerra ...

Després de l'actuació de dissabte, és evident que Delmas té feina per endavant: millorar una capacitat ofensiva que sembla centrada exclusivament en el peu de Jerome Porical, retornar als nivell de defensa d'antany i guanyar en capacitat d'impacte. Enfront Brive, que ve de sorprendre Montpeller a casa seva (divendres que ve a Perpinyà, els Catalans han de començar a marcar el ritme de la recuperació sinó volen caure en una espiral com la de l'any passat. Toquem fusta i confiem en l'equip!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada