Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 9 de setembre de 2011

Dissabte de rugby a sant Boi

L’inici de la Rugby World Cup crea un pol d’atenció per als aficionats, però el rugby continua arreu del món. Bona mostra n’és demà dissabte, en què el club degà del nostre esport a Catalunya, la UE Santboiana, celebra amb diversos partits el norantè aniversari de l’entitat (aniversari pel qual el felicitem, tot esperant que tingui per davant com a mínim noranta anys més!).

Des de la UE Santboiana han planificat un dissabte carregat d’activitats i partits per tal de poder celebrar com s’escau aital aniversari. Tot i que l’aniversari estricte va ser el passat 4 de juliol, és amb la tornada de la temporada que el Club ha decidit concentrar la celebració: parlaments, presentació de la nova versió de l’himne del club, desfilada dels equips de l’escola, tercer temps, festa popular ... La programació completa la podeu consultar a través d’aquest enllaç; per l’interès esportiu, destaquem els dos partits de la jornada: a partir de dos quarts de cinc, F.C.Barcelona vs Acadèmia U.E. Santboiana SEAT, i dues hores més tard, l’equip sènior dels del Baix Llobregat s’enfrontarà a Munster Junior. Una jornada ben dissenyada per celebrar com s’escau l’aniversari del Club!

No és aquest l’únic event interessant de demà dissabte: a Andorra, la selecció catalana i la local disputaran, a partir de les 16 hores, el primer torneig memorial Big Tom en record de Thomas Kamfraat, amic i dirigent del rugby andorrà que va traspassar fa uns anys. El matx s’insereix en una jornada de celebració del rugby andorrà, que començarà a les 13 hores amb botifarrada inclosa i inflables per als nens, i en la voluntat d'aprofundir les relacions entre ambdues federacions. Com bé diuen des de la Federació Andorrana, al setembre sempre hi ha isards!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada