Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 9 d’agost de 2011

Nova Zelanda aconsegueix el liderat

A un mes del Mundial, els All Blacks van oferir dissabte una actuació notable a Auckland: en el tercer partit del TriNations, els neozelandesos van aconseguir derrotar els wallabies i pujar, d'aquesta manera, al primer lloc de la competició.

I és que el partit entre les dues millors seleccions mundials, segons la classificació de la IRB, no va pas decebre. I és que el ritme i el joc van acomplir les expectatives del públic. Els neozelandesos es van mostrar, sobretot, eficaços: a la mitja hora de joc, els locals ja havien pujat un 17 a 0 en el marcador; paradoxalment, eren els australians els qui comptaven amb la possessió de l'ovalada (un 57% durant el primer temps), però no sabien concretar aquesta situació en un marcadorque se'ls resistia. A la represa, els deixebles de Graham Henry van continuar en la mateixa tònica d'eficàcia i duresa; els australians, però, no van donar el seu braç a tòrcer i, tot i l'organització extrema dels neozelandesos, van aconseguir un assaig de l'ala Ioane, que Sivivatu va contrarestar als pocs minuts (27-7, 54'). Amb prop de vint punts de diferència en el marcador, el darrer assaig aconseguit pel capità australià, Rocky Elsom, de poc va servir més enllà que per fiar el resultat final, 30 a 14, en favor dels locals. Nova Zelanda va aconseguir la seva segona victòria en el torneig, el liderat i presentar candidatura com a futur propietari de la Webb Ellis: tot en només vuitanta minuts!


Aquest, però, no va ser l'únic partit oficial disputat el cap de setmana; a poques setmanes de l'inici del Mundial, les selecciones comencen a mesurar forces en amistosos. Així, Anglaterra -que estrenà la seva polèmica segona equipació negra- es va imposar a Gal·les gràcies a uns bons primers cinquanta minuts (23-19), Escòcia va imposar-se en el darrer sospir del partit enfront d'Irlanda (10-6) i Canadà va donar la campanada enfront dels Estats Units (28-22).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada